A legnagyobb szerencse!

Megtiszteltél, hogy feliratkoztál a levelezőlistámra. Erről persze bármikor egy kattintással le is iratkozhatsz, anélkül, hogy ez rád szerencsétlenséget hozna . No, de nem is erről szerettem volna neked írni, hanem: – megosztom veled, hogy a legnagyobb szerencse, amivel az ember élhet, azt úgy hívják:


BÉKESSÉG!

Gondolj csak bele: mit ér az egészség, a család, a karrier, a sok pénz, ha neked nincs békességed?!

Néhány napon belül küldök neked egy levelet, amiben mindezt bővebben is kifejtem, sőt tippeket adok arra, hogy miként tehetsz szert a belső békességre.
S amíg nem írok újra, addig is törekedj arra, hogy meglegyen a békességed.
Azt mondod, hogy ez nem is olyan egyszerű?

Vagy egy zseniális módszerem, próbáld ki: Emelkedj felül magadon és kívülről, kívülállóként szemléld az életed. Eközben képzeld el, hogy te egy tanácsadó vagy, akitől az éppen szemlélt élet tulajdonosa tanácsot kér arról, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy békessége legyen. Gondolkodj el ezen, a válaszaidat írd le, majd ezt követően légy újra önmagad és a „tanácsadódtól” kapott intelmek alapján kezdd el megváltoztatni az életed.

Tudod,  az emberek nagytöbbségénél nem is az a kérdés, hogy mit kellene tennie ahhoz, hogy békessége legyen. A legtöbben a szívük mélyén tudják a választ. A hiányzó láncszemek az elhatározás, a megvalósítás és az eredmények napi kiértékelése.

Értesz engem? Ha nem, vagy akár ha jobb módszered van, írj nekem.

Ha írsz, INNEN egyszerűen fog menni:Barátsággal:
Szőke Tamás

Szerencsés Ember